Tarjoamme töitä taksinkuljettajille Tampereen seudulla

Ota meihin yhteyttä

Vuodesta 2012 alkaen Tampereen seudulla palvellut Nestella Oy etsii jatkuvasti uusia taksinkuljettajia tiimiinsä. Hoidamme taksipalveluita ja erilaisia kuljetuksia koko Pirkanmaan alueella.

Tällä hetkellä yrityksemme työllistää noin 30 henkilöä, ja uusille luotettaville kuljettajille on aina tarvetta. Mikäli kuljettajan työ Pirkanmaalla kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Tule taksinkuljettajaksi tiimiimme

Haemme asiakaspalveluhenkisiä ja innokkaita henkilöitä työporukkaamme. Tarjoamme taksinkuljettajan töitä tilatakseilla ja henkilöautoilla. Meillä voit tehdä hommia sekä osa- että kokopäiväisesti, arkisin sekä viikonloppuisin. Joustavuutemme ansiosta voit toimia kuljettajanamme esimerkiksi opintojen ohella! 

Kalustomme on laadukasta ja uudehkoa. Kuulumme Taksi Tampereen välitykseen ja ajamme sote- ja Kela-kuljetuksia. Järjestämme koulutuksen tarpeen mukaan. 

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit meidän huipputiimiimme! Jos uskot sopivasi tehtävään, ota meihin yhteyttä sähköpostitse rekry@nestella.fi, puhelimitse numeroon 050 357 7880 tai sivun alaosasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Liity osaavaan porukkaamme!

Kysy lisää

Mitä taksinkuljettajilta vaaditaan?

Nestella Oy:n kuljettajaksi sopii kuka tahansa taitava, asiakaspalvelusta kiinnostunut ja täsmällinen kuljettaja. Emme vaadi kuljettajiltamme aiempaa kokemusta taksikuljettajan työstä, mutta kuljettajillamme on oltava taustalla vähintään vuoden ajokokemus. Ajokorttisi on siis oltava voimassa vähintään 12 kuukautta ennen kuljettajan paikan hakemista.

Koulutamme itse kuljettajamme ja ohjaamme heidät tarvittaviin koulutuksiin, joten voit päästä käsiksi taksikuljettajan työhön nopeallakin aikataululla. Yrityksemme on tunnettu varmoista ja laadukkaista taksipalveluista, joten toivomme kuljettajiltamme kunnianhimoista suhtautumista taksinkuljettajan työhön. Kuljettajan on taattava turvallisuus ja matkustusmukavuus kuljetuksen aikana.

Mikäli viihdyt tien päällä ja uskot kuljettajan tehtävän sopivan sinulle, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Annamme mielellämme lisätietoja koulutuksesta ja tehtävistä.

Kysy lisää tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.